Ο ανανεωμένος Παναθηναϊκός περιμένει πολλά από τους παίκτες που έχουν αποκτηθεί και με την εμπειρία τους μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Όμως ενώ μέχρι στιγμής κάποιοι στέλνουν ελπιδοφόρα μηνύματα, άλλοι δεν ικανοποιούν και σίγουρα από αυτούς αναμένονται περισσότερα.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, που με μόλις δύο εμφανίσεις κέρδισε το χειροκρότημα της κερκίδας. Επίσης ο Ντάνιελ Πράνιτς που αν και ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης διαθέτει ποιότητα που «φωνάζει», ενώ ο Μάρκους Μπεργκ δείχνει με τις κινήσεις και τα τελειώματά του πως μπορεί να δώσει λύσεις στο γκολ. Θετική παρουσία έχει ο Νάνο, όπως και ο Μεχντί Αμπεΐντ, ενώ υποσχέσεις άφησε στο ντεμπούτο του, όπου και σκόραρε, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Στην κορυφή των παικτών που δεν έχουν προσφέρει τα προσδοκώμενα είναι ο Εμίρ Μπαϊράμι και ο Μέντες ντα Σίλβα, που μάλλον έχουν απογοητεύσει ως τώρα. Πολλά περισσότερα μπορούν να προσφέρουν επίσης οι Γκόρντον Σίλντενφελντ και Γιώργος Κουτρουμπής. Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει κι από αυτούς να ανεβάσουν την απόδοσή τους, αφού κανένας δεν… περισσεύει.

Με Σπυρόπουλο ξανά, δύσκολα ο Ατζαγκούν

Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο να ολοκληρώσει με νίκες την τριάδα αγώνων στη Λεωφόρο. Ο Σπυρόπουλος θα πάρει και πάλι τη θέση του τραυματία Μαρινάκη στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Ατζαγκούν επιστρέφει αύριο από τη Νιγηρία, όπου μετέβη για την κηδεία του πατέρα του, αλλά είναι δύσκολο να είναι έστω και στην αποστολή. Ο Μπεργκ, που έμεινε εκτός αποστολής στο Κύπελλο, αναμένεται να επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης αντί του Καρέλη.

Πηγή: sport-fm.gr