Στις νίκες θέλει να επιστρέψει απόψε ο Παναθηναϊκός, ύστερα από την ήττα (3-0) από τον Πανιώνιο και την ισοπαλία (1-1) με τη Βέροια.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Πλατανιά εκτός έδρας και θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, η οποία θα αποτελέσει την αφετηρία για ένα δυναμικό comeback (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ωστόσο, το έργο της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού οι Κρητικοί μετρούν τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές και εκείνοι από την πλευρά τους θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Επίσης, το «τριφύλλι» θα παραταχθεί χωρίς τους Σίλντενφελντ και Μέντες, ενώ ο Μπραϊράμι δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Πράνιτς, με τη σειρά του, δεν είναι στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, όσοι αγωνιστούν πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν το «τρίποντο».

Ο Αναστασίου έχει ζητήσει από τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του αγώνα και να παρουσιάσουν ομαδικό πνεύμα, ώστε στην τελική προσπάθεια να είναι και πιο αποτελεσματικοί.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο 40χρονος προπονητής σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη και Νάνο.

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, ενώ εσωτερικοί μέσοι θα είναι Πράνιτς και ο Αμπεΐντ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ατζαγκούν, Μπαϊράμι, Καρέλης, Σπυρόπουλος και Ταμπάκης.

Προϊστορία

Στην περσινή παρθενική συμμετοχή του στη Σούπερ Λίγκα, ο Πλατανιάς νίκησε τον Παναθηναϊκό και εντός (2-1) και εκτός έδρας (1-0)!

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

25/11/12 Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-1 (37’ Ουκάρ, 59’ Αναστασάκος πέν. – 70’ Τοτσέ πέν)
30/03/13 Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 0-1 (4’ Ναζλίδης)

Πηγή: sport-fm