Να ανακτήσουν τους βαθμούς που έχασαν στις πρώτες δύο αγωνιστικές, κάνοντας την αρχή από το ντέρμπι της Κρήτης κόντρα στον ΟΦΗ, θέλουν στον Πλατανιά, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός του Πλατανιά ενόψει της τρίτης αγωνιστικής τόνισε πως θα πρέπει να βελτιώσουν τα λάθη τους, να μπουν δυνατά στον αγώνα και να ελέγξουν τον ρυθμό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς αυτή τη στιγμή. Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας γιατί σε αυτά τα παιχνίδια χάσαμε τέσσερις βαθμούς. Πρέπει να κυνηγήσουμε, να τους πάρουμε από τα εκτός έδρας ματς με αρχή αυτό με τον ΟΦΗ.

Αυτά τα παιχνίδια έχουν άλλες ιδιαιτερότητες, ο αντίπαλος έχει άλλη πίεση, παίζει μπροστά στον κόσμο του που αυτό του δίνει ώθηση αλλά και άγχος. Να μπούμε καλά στον αγώνα και να ελέγξουμε το ρυθμό. Ξέρουμε ότι θα υπάρχουν δυσκολίες, θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε με τον ίδιο τρόπο, όπως πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι καλά και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι από τα προηγούμενα παιχνίδια για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Πηγή: sport-fm