Εντυπωσιασμένοι από την υποδοχή που έτυχαν από τους οπαδούς της ομάδας, ήταν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.  Περίπου 4000 φίλαθλοι των «βυσσινί» έδωσαν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της Λάρισας στο «Αλκαζάρ» και με τον παλμό τους άφησαν… άφωνους τους ανθρώπους της ομάδας.

Με αυτή τους την δυναμική παρουσία, έδειξαν από την αρχή κιόλας, ότι θα αποτελέσουν τον… 12ο παίκτη, ώστε να μπορέσει η ΑΕΛ να ανέβει άμεσα στη Β’ Εθνική.

Ο νέος τεχνικός της Λάρισας, Κώστας Παναγόπουλος, με δηλώσεις του τόνισε ότι όλοι πρέπει να είναι ενωμένοι: «Νομίζω ότι το σύνθημα μαζί ξεκινάμε παίρνει σήμερα σάρκα και οστά. Έχουμε χάσει χρόνο. Ξεκινάμε την προσπάθεια για να επαναφέρουμε η ΑΕΛ εκεί που της αξίζει. Ήρθε η ώρα για δουλειά».

Ο νέος χρηματοδότης της ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας, πήρε τον λόγο και ξεκαθάρισε ότι θα κάνει τα πάντα για να φέρει τον σύλλογο εκεί όπου ανήκει: «Είμαι συγκινημένος για τον κόσμο της Λάρισας. Αυτό που έγινε σήμερα όλοι μπορεί να το είδαν σαν μία “πρώτη”, αλλά για εμένα είναι η πρώτη μέρα που ξεκινώ με δυνάμεις γι’ αυτό που λέγεται ΑΕΛ. Όταν ήρθα με ρωτήσαν σε συνέντευξη αν αγαπώ την ΑΕΛ. Απάντησα όχι και αυτή ήταν η πραγματικότητα. Από σήμερα, όμως, η ΑΕΛ είναι η οικογενειά μου και ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Από σήμερα μόνο έργα. Ακόμα η ΑΕΛ δεν είδε τίποτα από εμένα».

Πηγή: sport-fm.gr