Χωρίς τον Τάσο Τσουμάγκα εξελίχθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο νεαρός μπακ της «Ένωσης» δέχθηκε μια κλωτσιά στο χθεσινό ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι. Ο Τσουμάγκας, με την συνοδεία του γιατρού της ΑΕΚ, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής έτσι ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Επίσης, ο Ράμα δεν κατάφερε να βγάλει το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον άφησε εκτός στο φιλικό με την Καλαμαριά. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε τρέξιμό με τους βασικούς όμως στη συνέχεια ένιωσε και πάλι το σφίξιμο στο δικέφαλο, συνεχίζοντας με ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος, ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Ορέστης Παληαρούτας καθώς και εκείνος δέχθηκε ένα χτύπημα και νιώθει ενοχλήσεις στο μετατάρσιο. Η κατάσταση του πάντως δεν θεωρήθηκε τόσο σοβαρή.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν κανονικά το «παρών» με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό με την Καλαμαριά να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή.

Πηγή: sport-fm.gr