Ούτε η Μπάγερν, ούτε η Ντόρτμουντ… Εν όψει ΠΑΟΚ η Σάλκε είναι αυτή που τραβά τα ελληνικά βλέμματα στη δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga.

Τη Βόλφσμπουργκ στη «Φολκσβάγκεν Αρένα» αντιμετωπίζει η Σάλκε για τη δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga, στην τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση πριν υποδεχτεί την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ για τα play offs του Champions League.

Η ομάδα του Γενς Κέλερ δεν πείθει στο ξεκίνημα της σεζόν, αφού μετά το 2-0 επί της Νέτινγκεν της τέταρτης κατηγορίας για το Κύπελλο, ήρθε ισόπαλη 3-3 με το Αμβούργο στην πρεμιέρα. Οι τραυματίες Παπαδόπουλος, Ανάν και Ομπάσι θα απουσιάσουν, αλλά αναμένεται να επανέλθει ο Ντράξλερ για τους «βασιλικούς μπλε». Οι «λύκοι», που ενισχύθηκαν με τον Λουίς Γκουστάβο από την Μπάγερν, δεν υπολογίζουν στους τιμωρημένους Κλόζε και Άρνολντ.

Η Μπάγερν δοκιμάζεται στη Φρανκφούρτη απέναντι στην Άιντραχτ με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της στην Bundesliga και με μοναδικό απόντα τον Μπαντστούμπερ. Η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη νεοφώτιστη Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ με σημαντικές απουσίες τους Γκουντογκάν και Πιστσέκ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις Στουτγκάρδη-Λεβερκούζεν και Αμβούργο-Χόφενχαϊμ.

Αναλυτικά η δεύτερη αγωνιστική:

Σάββατο 17/8

Στουτγκάρδη-Λεβερκούζεν 16:30
Βόλφσμπουργκ-Σάλκε 16:30
Βέρντερ Βρέμης-Άουγκσμπουργκ 16:30
Φράιμπουργκ-Μάιντς 16:30
Αμβούργο-Χόφενχαϊμ 16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερν 16:30
Γκλάντμπαχ-Ανόβερο 19:30

Κυριακή 18/8

Νυρεμβέργη-Χέρτα Βερολίνου 16:30
Ντόρτμουντ-Μπράουνσβαϊγκ 18:30

Πηγή: sport-fm.gr