Η ετοιμότητα του Γκόρντον Σίλντενφελντ φαίνεται πως είναι η μοναδική εκκρεμότητα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Γιάννης Αναστασίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή κόντρα στον Παναιτωλικό (21:30).

Ο Κροάτης στόπερ παρότι δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα αντί για απλώς θεραπεία. Δεδομένου ότι ο προπονητής του τον θεωρεί απαραίτητο για τα μετόπισθεν, θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία προπόνηση, το Σάββατο, για να διαπιστώσει αν θα τον υπολογίζει ή θα τον προσθέσει στο απουσιολόγιο δίπλα στον Ζέκα που χάνει την πρεμιέρα λόγω προβλήματος στο μάτι.

Εφόσον ο «Σίφο» είναι διαθέσιμος, θα συνθέσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Κουτρουμπή, ειδάλλως τη θέση του θα πάρει ο Τριανταφυλλόπουλος. Για τις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Καπίνο στο τέρμα, Μαρινάκης και Νάνο δεξί και αριστερό μπακ αντίστοιχα, Μέντες αμυντικό χαφ, με τους Λαγό και Αμπεΐντ να τον πλαισιώνουν και τους Ντίνα και Μπαϊράμι στις πτέρυγες και λίγο πίσω από τον σέντερ φορ Καρέλη, μιας και ο Μπεργκ δεν θα παίξει από την αρχή.

Πιο σαφή εικόνα για τα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου θα υπάρχει σήμερα, όπου έχει προγραμματιστεί μόνο απογευματινή προπόνηση.

Ακόμη τίποτα για Πράνιτς

Κανένα νεότερο δεν υπήρξε χθες αναφορικά με την προσπάθεια του Ντάνιελ Πράνιτς να αποδεσμευτεί από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Είναι σαφές πως τόσο ο Κροάτης μέσος όσο και η πορτογαλική ομάδα παίζουν ένα παιχνίδι τακτικής, με τον μεν πρώτο να ελπίζει πως τα «λιοντάρια» θα θελήσουν να απαλλαγούν από το βαρύ του συμβόλαιο (άλλα δύο χρόνια με 700.000 ευρώ ετησίως χωρίς την Εφορία) και θα του δώσουν την αποζημίωση που ζητεί, τη δε διοίκηση της Σπόρτινγκ να ποντάρει στην επιθυμία του παίκτη να παίξει μπάλα και να περιμένει να χαμηλώσει τις απαιτήσεις του.

Μεγάλος χαμένος της αναμονής είναι ο Παναθηναϊκός, που έχει συμφωνήσει με τον 32χρονο άσο, αλλά όλα δείχνουν πως πέρα από την πρεμιέρα-και με δεδομένη την αγωνιστική του απραξία-δύσκολα θα τον έχει πριν την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος, που έχει προγραμματιστεί με την ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής.

Πηγή: sport-fm.gr