Αρκετά χιλιόμετρα διήνυσαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην πρωινή προπόνηση το Πήλιο.

Ο Τραϊανός Δέλλας, σε συνεργασία με τον Αντώνη Κέζο, έδωσε έμφαση στη φυσική κατάσταση, θέλοντας να πετύχει τη διατήρηση του ρυθμού και έδωσε μεγάλη ένταση στα τρεξίματα.

Σύμφωνα με τον γυμναστή της Ένωσης, σκοπός είναι να δουλέψουν οι παίκτες για να έχουν διάρκεια σε ολόκληρο το 90λεπτο ενός αγώνας.

Μάλιστα, ο Δέλλας και Κέζος έβαζαν τις φωνές όταν κάποιες ποδοσφαιριστής επιχειρούσε να ανεβάσει ρυθμού, αφού δεν ήθελαν να ξεφύγουν από το τέμπο που είχε ορίσει ο γυμναστής.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν πήραν μέρος οι Μπρέσεβιτς, Παυλής και Χρήστος Κέζος, οι οποίοι εμφάνισαν σημάδια κόπωσης και προτιμήθηκε να παραμείνουν στο ξενοδοχείο. Αναμένεται, όμως, να δώσουν κανονικά το «παρών» το απόγευμα.

Επίσης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρενάλντο Ράμα, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις στο χθεσινό δίτερμα της ομάδας. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και το τεχνικό επιτελείο δεν θέλει να τον πιέζει.

Πάντως, θεωρείται θετικό το γεγονός ότι ο Δέλλας μιλάει αρκετά στους παίκτες, πολλοί από αυτούς παρουσιάζουν έλλειψη στην τακτική τους παιδεία. Ο προπονητής δίνει έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την κίνηση. Για αυτό τον λόγο έχει πάρει από κοντά όλους τους μικρούς, 17 από τους 21 που είναι στο ρόστερ, που είναι πρωτάρηδες σε τόσο επαγγελματικά πρότυπα και τον ακούν με ευλάβεια.

Το απόγευμα θα φανεί αν θα υπάρξουν κάποια πρώτα δείγματα όσον αφορά το πλάνο του Δέλλα για την ΑΕΚ εν όψει του επόμενου φιλικού με την ΑΕ Δημινίου.

Ο ρόλος του Μπάγεβιτς

Χθες και σήμερα έχει ξεκινήσει να κάνει κάποιες προπονήσεις μόνο του, μακριά από την υπόλοιπη ομάδα. Δεν συμμετέχει και δεν μπαίνει στη διαδικασία να σχολιάσει.

Πηγή: sport-fm.gr