Μόνο η άνοδος στη Football League υπάρχει στο μυαλό του Τραϊανού Δέλλα, κάτι που τόνισε και κατά την αναχώρηση της ομάδας για τα Χάνια Πηλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο «Κολοσσός», τόνισε μεταξύ άλλων, πως αν προκύψει ανάγκη για μεταγραφική προσθήκη τότε θα γίνει κίνηση, ξεκαθαρίζοντας πως, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάτι στα σκαριά.

Τέλος, έδειξε ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας και ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές του να μην έχουν τραυματισμούς.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από όσα μας δείχνουν μέχρι τώρα τα παιδιά. Η περίοδος της προετοιμασίας είναι πάντα μια δύσκολη περίοδος για τους ποδοσφαιριστές. Τώρα πάμε στο Πήλιο για το δεύτερο στάδιο, να δουλέψουμε πάνω σε άλλα πράγματα. Εύχομαι όλοι οι ποδοσφαιριστές μου να είναι καλά, να μην έχουμε τραυματισμούς, κάτι που για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θέλουμε να έχουμε άπαντες μαζί μας και να δουλέψουμε όπως πρέπει αυτή την περίοδο, καθώς αυτό το διάστημα είναι περίπου το 5-%-60% όλης της χρονιάς».

Για το αν θα υπάρξει ενίσχυση: «Αν χρειαστεί να γίνει κάποια προσθήκη μέχρι το τέλος της περιόδου των μεταγραφών θα κάνουμε κάποια κίνηση, για τη ώρα όμως δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να πούμε».

Για την προετοιμασία στα Χάνια: «Θα δουλέψουμε όλα αυτά τα πράγματα που κάναμε εδώ με μεγαλύτερες ταχύτητες και πιο πολλή πίεση ώστε και μέσα στο παιχνίδι να μας βγαίνει αυτό που θέλουμε. Η κούραση θα είναι το βασικό στοιχείο αυτής της περιόδου, όμως μέσα από την κούραση θέλουμε οι παίκτες να βάζουν το μυαλό τους να δουλεύει. Φέτος θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Τον στόχο τον ξέρετε και δεν είναι άλλος από την άνοδο».

Πηγή: sport-fm