Η απόκτηση δεξιού χαφ αποτελεί την τελευταία εκκρεμότητα για την ΑΕΚ προκειμένου να «κλείσει» το ρόστερ της. Δεν αποκλείονται όμως… εκπλήξεις.

Με τις προσθήκες των Θαναηλάκη και Πεταυράκη η ΑΕΚ κάλυψε τις ανάγκες της για έναν φορ και έναν αριστερό μπακ που θα αποτελούν εναλλακτικές επιλογές των «βασικών» Μπρέσεβιτς και Τσουμάγκα αντίστοιχα.

Επόμενοι στη λίστα των υπό δοκιμών που έπεισαν και θα υπογράψουν είναι ο μεσοεπιθετικός Ρενάλντο Ράμα και ο αμυντικός Άνταμ Τζανετόπουλος. Συνεπώς από τις κινήσεις που απέμεναν βάσει σχεδιασμού, εκκρεμεί μόνο η προσθήκη ενός δεξιού χαφ-εξτρέμ. Ο Γιάννης Καραλής παραμένει ελεύθερος και εξακολουθεί να είναι στα υπόψη των ανθρώπων της ΑΕΚ, που πάντως δεν δείχνουν να βιάζονται.

Ασφαλώς ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξουν κι άλλες μεταγραφικές εκπλήξεις τύπου… Μάνταλου. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης εξακολουθεί να αποτελεί διακαή πόθο του Δημήτρη Μελισσανίδη και όσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο πώλησής του στη Φούλαμ τόσο πλησιάζει στην ΑΕΚ. Κι ασφαλώς αρέσουν επίσης οι Κοροβέσης, Κολοβέτσιος (ΠΑΣ Γιάννινα), Γούτας (Ξάνθη) και γενικότερα κάθε νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής με προοπτικές εξέλιξης.

Σημειώνεται πως στην παρούσα φάση η ΑΕΚ έχει στις τάξεις της πέντε ξένους, τους Κορδέρο, Μούργκα, Μπρέσεβιτς, Ντούμπερετ και Ράμα, τη στιγμή που βάσει καταστατικού στην αποστολή της ομάδας για τη Γ’ Εθνική επιτρέπεται να βρίσκονται τέσσερις παίκτες. Πάντως για τους δύο τελευταίους γίνεται προσπάθεια να αποκτήσουν ελληνική υπηκοότητα. Επιπροσθέτως, μόνο ο Νίκος Γεωργέας υπερβαίνει τα 33, τη στιγμή που επιτρέπεται η παρουσία δύο παικτών 33+ ετών στην αποστολή.

Πηγή: sport-fm.gr