Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να σημειωθούν εξελίξεις στον Ολυμπιακό και η επόμενη μεταγραφή που θα ανακοινωθεί θα είναι εκείνη του επιθετικού.

Τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει και στην πρώτη θέση για τους Πειραιώτες παραμένει ο Γιόχαν Ελμάντερ.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» τηρούν στάση αναμονής για τον Σουηδό φορ ή παράλληλα ψάχνουν για κάποιον καλύτερο παίκτη να αντικαταστήσει τον Ραφίκ Τζεμπούρ.

Οι οικονομικές απολαβές του 32χρονου παίκτη είναι μέσα στα πλαίσια που θέτουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας και θεωρείται εύκολη υπόθεση οι διαπραγματεύσεις με την Γαλατασαράι.

Από εκεί και πέρα, για τον Ολυμπιακό υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που θα μπορούσε να δει με «ζεστό» μάτι. Μία από αυτές είναι εκείνη του Λούκας Μπάριος.

Ο Παραγουανός αναμένεται εντός της εβδομάδας να μείνει ελεύθερος από την κινεζική Γκουανζού Εβεργκράντε και θα μπορέσει να υπογράψει στον σύλλογο της αρεσκείας του.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες διαψεύδουν ότι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, αν και το κασέ του έχουν πέσει σχεδόν στα μισά από εκείνα που έπαιρνε στην Κίνα (περίπου 3,5 εκατ. ευρώ).

Επίσης, υπάρχει και η περίπτωση του Λάζοβιτς της Ζενίτ. Σε έξι μήνες (τον Δεκέμβριο) μένει ελεύθερος και, σύμφωνα με τους Ρώσους, εξετάζεται η περίπτωσή του από τους «ερυθρόλευκους».

Πηγή: sport-fm.gr