Το βράδυ της Κυριακής, ο Στέφανος Κοτσόλης συμφώνησε με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα, για την παραμονή του στους «πράσινους».

Το μεσημέρι της Δευτέρας, βρέθηκε ξανά στα γραφεία της ΠΑΕ και εφόσον είχε περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Πρόκειται για διετές συμφωνητικό, ενώ η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών θα επισημοποιηθεί μόλις οι άνθρωποι του συλλόγου πάρουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων του έμπειρου πορτιέρο.

Μάλιστα, ο Κοτσόλης θα «πετάξει» κανονικά την Τρίτη με την υπόλοιπη αποστολή, για Ολλανδία.

Ανακοινώνεται ο Νάνο

Το πιστοποιητικό της ελευθέρας του Νάνο περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να προχωρήσουν στην επισημοποίηση της απόκτησης του 29χρονου αριστερού μπακ.

Ο Ισπανός άσος, που μάλιστα, το απόγευμα της Κυριακής αγωνίστηκε στη φιλική νίκη (2-0) επί του Ηρακλή Ψαχνών, επισκέφθηκε τα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, συμφώνησε στις τελικές λεπτομέρειες του συμβολαίου και πλέον… περιμένει.

Στο «τριφύλλι», ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει ανησυχία για την περίπτωσή του και πως θα φτάσει σύντομα το πιστοποιητικό της ελευθέρας του, προκειμένου να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: Sport-fm.gr