Την ώρα που ο Παναθηναϊκός φέρεται να προσπαθεί να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του Κριστιάν Κίβου, οι υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας έχουν πάρει… φωτιά και ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει πώς και πώς τις ενισχύσεις.

Ο Γιώργος Καραγκούνης επιστρέφει σήμερα από τις διακοπές του και αναμένεται να δώσει την απάντησή του στο «τριφύλλι». Κάποιες πηγές αναφέρουν πως χθες υπήρξε επαφή του Νίκου Νταμπίζα με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική για να του κάνει την τελική πρόταση, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού και το πιο ορατό σενάριο είναι να μετακομίσει είτε στην Αυστρία είτε ξανά σε αγγλικό σύλλογο.

Στο μεταξύ, σήμερα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νταβίντ Μέντες Ντα Σίλβα. Ο 31χρονος μεσοαμυντικός είναι από τη Δευτέρα στην Αθήνα, έχει περάσει από ιατρικά τεστ και ήδη έχει συμφωνήσει, ενώ σήμερα αναμένεται να υπογράψει για τρία χρόνια και να αναχωρήσει αμέσως για την Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Σήμερα το βράδυ ή αύριο αναμένεται στην Αθήνα ο Μάρκους Μπεργκ για τις τελικές συζητήσεις κι αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα τις υπογραφές. Με τον Σουηδό φορ υπάρχει προφορική συμφωνία, το Αμβούργο έχει συναινέσει στην αποδέσμευσή του, αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος.

Σε ό,τι αφορά το κέντρο της άμυνας, εξετάζεται και η περίπτωση του Στέφαν Τέσκερ της Χόφενχαϊμ.

Το θέμα παραμονής του Γιούρκα Σεϊταρίδη δεν έχει κλείσει οριστικά για τον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι το «όχι» που είπε ο πολύπειρος μπακ δεν είναι οριστικό και ελπίζουν πως θα γίνει η ανατροπή και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι σε επαφές με δύο ομάδες από το εξωτερικό.

Τέλος, σήμερα θα αναχωρήσει για την Αγγλία ο Χάρης Μαυρίας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Σάντερλαντ. Η αγγλική ομάδα πρόσφερε 3+1 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό κι έχει συμφωνήσει σε όλα μαζί του (άμεσα θα καταβληθεί το 1 εκατ. ευρώ, ενώ ίσως οι «πράσινοι» διατηρήσουν ένα 10-15% ως ποσοστό μεταπώλησης), ενώ ο 19χρονος εξτρέμ αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια.

Πηγή: sport-fm.gr