Φρέσκος και… έτοιμος δήλωσε ο Κόλο Τουρέ στην επίσημη σελίδα της Λίβερπουλ, τονίζοντας πως θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται.

Ο 32χρονος αμυντικός ανέφερε ότι θέλει να αποδείξει πως η ηλικία του δεν θα μπει εμπόδιο στο να γίνει ένας απ’ τους καλύτερους, «διψώντας» μάλιστα για παιχνίδια.

«Η Λίβερπουλ μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω πως στα 32, είμαι ένας απ’ τους καλύτερους αμυντικούς και θα παλέψω γι’ αυτό. Αυτά τα δύο χρόνια που δεν ήμουν βασική επιλογή στην Μάντσεστερ Σίτι με βοήθησαν να φρεσκαριστώ και με έκαναν να «διψάω» να αγωνιστώ», ενώ για τις δυσκολίες και την πρόκληση του να αγωνίζεσαι στην Λίβερπουλ ανέφερε:

«Όταν φτάνεις τα 32 είναι πάντα δύσκολο να αγωνιστείς σε μια μεγάλη ομάδα, σαν την Λίβερπουλ. Εϊναι μεγάλη πρόκληση για μένα και ανυπομονώ. Θα δώσω τον καλύτερό μου αυτό, για να δείξω πως είμαι ακόμα καλός ποδοσφαιριστής. Η ομάδα είναι ισχυρή και η ιστορία της τεράστια»

Μάλιστα, βλέπει θετικά τις διαφορετικές επιλογές που υπάρχουν για τη συγκεκριμένη θέση, τονίζοντας πως αυτό κάνει μια ομάδα καλύτερη.

«Έχω συνηθίσει τον συναγωνισμό. Όταν πήγα στην Άρσεναλ υπήρχε σκληρός συναγωνισμός με Κάμπελ, Άνταμς… Ο μόνος τρόπος να βελτιωθεί μια ομάδα είναι να κάνει τους ποδοσφαιριστές της να μάχονται για τη θέση τους».

Πηγή: sport-fm.gr