Αρκετά ζητήματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ θα τρέξουν με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά στη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έχει επαφές και για χορηγό που θα μπει στη φανέλα της ομάδας.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις για τη θέση του επιτελικού μέσου και του ακραίου φορ και περιμένουν την έγκριση του ομογενούς επιχειρηματία για να περάσουν στην τελική ευθεία οι συγκεκριμένες υποθέσεις.

Πρόθεση των Θεσσαλονικέων να έχουν τουλάχιστον έναν από τους δύο παραπάνω παίκτη στο ρόστερ της ομάδας για την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία (μεθαύριο Τετάρτη).

Για… μπροστά έχει ακουστεί το όνομα του Σιμάο Σαμπρόζα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay από την Ιβηρική, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός (παίζει συνήθως σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φορ) έχει στα χέρια του δελεαστικές προτάσεις από τον Ντουμπάι, το Κατάρ και την Κίνα, ενώ εκείνος εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, στη Ρωσία υποστηρίζουν ότι Ολλανδός μεσοεπιθετικός με μαροκινές ρίζες, Οτμάν Μπακάλ, αποχωρεί από την Ντιναμό Μόσχας και υπάρχει ενδιαφέρον από ελληνικές ομάδες. Μάλιστα, ο Χουμπ Στέφενς φέρεται να γνωρίζει καλά τον 28χρονο παίκτη και έχει απαντήσει θετικά για την απόκτησή του.

Επίσης, μάνατζερ του ποδοσφαιριστή είναι ο Ολλανδός ατζέντης που εκπροσωπεί τον Κατσουράνη, αλλά και τους Ελία και Λάζοβιτς που απασχόλησαν τους Θεσσαλονικείς πρόσφατα.

Υπογράφουν τρεις

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Γκαρσία, Λίνο και ο εκ νέου δανεισμός του Ολίσε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι οποίοι θα υπογράψουν συμβόλαια ενός έτους.

Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ προανήγγειλε την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ ο Ουρουγουανός χαφ είχε αφήσει ανοιχτή τη δική του υπόθεση και τελικά φαίνεται πως θα έχει και για εκείνον θετική έκβαση.

Από την πλευρά του, ο Λιβεριανός μεσοεπιθετικός εξασφάλισε την συγκατάθεση της ρωσική ομάδας, στην οποία ανήκει, και θα παίξει για ακόμη έναν χρόνο στην Τούμπα.

Πόουλσεν, αλλιώς Φερνάντεθ

Την απάντηση του Σιμόν Πόουλσεν περιμένουν εντός της ημέρας στον ΠΑΟΚ και αν ο Δανός μπακ δεν απαντήσει στη διοίκηση, τότε εκείνη θα στραφεί στην περίπτωση του Κριστιάν Φερντάντεθ Σάλας με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία.

Μάλιστα, η SportDay αναφέρει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ στην Αλμερία, αφού ο Ισπανός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Πηγή: sport-fm.gr