Πρόβλημα για τον Φερνάντο Σάντος… έκρυβε η Κυριακή, αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός είδε τον Γιάννη Σαμαρά να τραυματίζεται με την φανέλα της Σέλτικ, κάτι που καθιστά τον διεθνή επιθετικό αμφίβολο για το ματς της Εθνικής μας κόντρα στην Λετονία.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάννη Σαμαρά στον αγώνα της Εθνικής μας απέναντι στην Λετονία την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο 25χρονος επιθετικός χτύπησε στον αστράγαλο στο τελευταίο ματς της Σέλτικ με τη Χάμιλτον και ύστερα από επικοινωνία που είχε με τον τεχνικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, πήγε στο νοσοκομείο «Μετροπόλιταν» όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα γίνουν γνωστά εντός της ημέρας.

Το πρόγραμμα των διεθνών

Η συγκέντρωση των διεθνών έχει οριστεί στις 12:00 της Δευτέρας, ενώ το πρόγραμμα των προπονήσεων έχει ως εξής: 17:00, Άγιος Κοσμάς (ανοιχτή), 5/10: 11:30, Αγιος Κοσμάς, 6/10: 11:00, Καραϊσκάκη (ανοιχτή για 15′ και συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος μετά την προπόνηση), 7/10: 17:00, Άγιος Κοσμάς, 9/10: 17:00, Αγιος Κοσμάς, 10/10: 11:00, Άγιος Κοσμάς, 11/10: 17:00, Αγιος Κοσμάς.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στην αποστολή έχουν κληθεί οι:

Τζόρβας, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Καφές, Πρίττας, Κονέ, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Λυμπερόπουλος.

Πηγή:gazzetta.gr