Τρεις επιλογές υπάρχουν στον Ολυμπιακό για την υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς, ώστε ο Βέλγος άσος να παραμείνει κάτοικος Πειραιά και τα επόμενα χρόνια. Φήμες για υπογεγραμμένο έτοιμο συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Όπως είναι γνωστό, ο Κέβιν Μιραλάς πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού και για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» σκέφτονται πολύ σοβαρά την άμεση αγορά του Βέλγου από την Σεντ Ετιέν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», υπάρχουν τρεις επιλογές που μπορεί να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός για να πετύχει την αγορά του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.
Το πρώτο ενδεχόμενο λέει πως οι Πειραιώτες θα κινηθούν άμεσα για την αγορά του Κέβιν Μιραλάς και θα πληρώσουν στην Σεντ Ετιέν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.
Στην περίπτωση αυτή ο Βέλγος θα αποτελέσει αυτόματα ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων» για τα επόμενα χρόνια.

Δεύτερον, οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να περιμένουν μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, πριν λήξει η προθεσμία που έχει συμφωνηθεί με τη γαλλική ομάδα και η επόμενη επιλογή που έχει ο σύλλογος του Πειραιά είναι να περιμένει μέχρι την 1η Ιανουαρίου.
Στην τελευταία περίπτωση βέβαια, υπάρχει το ρίσκο να ζητήσουν οι Γάλλοι περισσότερα χρήματα ή να κινηθεί άλλη ομάδα για την αγορά του, αφού η οψιόν αγοράς δεν ισχύει μέσα στο 2011.

Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», υπάρχει ήδη υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Βέλγου με τους Πειραιώτες και ισχύει μέχρι το 2014. Οι ετήσιες απολαβές του 23χρονου άσου ξεκινούν από τις 900.000 ευρώ και ανεβαίνουν κατά 50.000 ευρώ κάθε χρόνο.

Το συγκεκριμένο συμβόλαιο ενεργοποιείται αυτόματα από την στιγμή που ο Ολυμπιακός ασκήσει την οψιόν και αγοράσει τον Βέλγο από τη Σεντ Ετιέν.

Πηγή:gazzetta.gr