Ο Βερδού ήρθε στην Ελλάδα, μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε πως η πρόταση των «ερυθρόλευκων» για τριετές συμβόλαιο τον καλύπτει και αφού επιστρέψει στην Ισπανία θα το σκεφτεί για λίγες ημέρες και θα πάρει την τελική του απόφαση.

Όσα δήλωσε ο ισπανός άσος

«Ήρθα στην Ελλάδα και μίλησα με τους ανθρώπους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που είναι όπως όλοι ξέρουμε είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Είδα τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υποδομές του κλαμπ και τα βρήκαμε σε όλα στην κουβέντα που κάναμε για συμβόλαιο τριών ετών» μας είπε αρχικά ενώ συνέχισε τονίζοντας ότι θα χρειαστεί μόνο να το σκεφτεί για λίγες ημέρες αφού θα πρέπει να το συζητήσει και με την οικογένεια του.

«Πήρα μια εξαιρετική πρόταση που με καλύπτει σε όλα τα σημεία. Θα επιστρέψω στην πατρίδα μου και θα το σκεφτώ κάποιες μέρες. Είναι για μένα μεγάλο βήμα να φύγω από την Ισπανία και πρέπει να το σκεφτούμε καλά εγώ και η οικογένεια μου»

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους ερυθρόλευκους και το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε λίγες ημέρες για το οριστικό της υπόθεσης.

Πηγή: Sport-fm.gr