Η Μπάγερν Μονάχου είναι πανέτοιμη να πανηγυρίσει τον τρίτο τίτλο της χρονιάς, ολοκληρώνοντας μια άκρως επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν, κατακτώντας ένα ακόμη βαρύτιμο τρόπαιο, αυτό του κυπέλλου Γερμανίας, κόντρα στην Στουτγκάρδη.

Με αυτήν την ευκαιρία, ο συνδέσμος φίλων Bayern Μονάχου «Macedonia Hellas» προσκαλεί τους έλληνες οπαδούς της ομάδας-πρότυπο να πανηγυρίσουν όλοι μαζί έναν ακόμη θρίαμβο στο cafe του Goethe Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη), το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 στις 20:30.

Η πλήρης ανακοίνωση του συνδέσμου φίλων Bayern Μονάχου «Macedonia Hellas»:

Ώρα για treble!
Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γερμανίας και του Champions League, ο επόμενος στόχος της ομάδας είναι το κύπελλο Γερμανίας. Η Μπάγερν δεν έχει καταφέρει στην ιστορία της να κατακτήσει και τους τρεις τίτλους την ίδια χρονιά. Έφτασε η στιγμή για ένα ακόμα ρεκόρ.

Ο σύνδεσμος φίλων της Bayern Μονάχου “Macedonia Hellas” προσκαλεί τους φίλους της ομάδος το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 στις 20:30 στο cafe του Goethe Institut (Βασ. Όλγας 66, Θεσσαλονίκη) για να παρακολουθήσουμε τον τελικό αγώνα κυπέλλου: Μπάγερν – Στουτγκάρδη.