Είναι Μπαρτσελόνα από… κούνια! Του αρέσει η «μπάλα» και τρελαίνεται γι’ αυτήν.

Γι’ αυτό και ο Κάρλες Πουγιόλ θέλει να εξαντλήσει το (πρόσφατο) συμβόλαιο που υπέγραψε με τους «μπλαουγκράνα» και να παραμείνει στην ομάδα μέχρι τα 40.

Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μίλησε για τους πολλούς τραυματισμούς που έχει αντιμετωπίσει τελευταία -όπως και φέτος- κι εμφανίστηκε έτοιμος να βάλει πρόωρα τέλος στην καριέρα του, αν δεν μπορέσει να είναι 100% υγιής του χρόνου.

«Το μέλλον μου είναι μόνο στη Μπαρτσελόνα. Στόχος μου είναι να αγωνιστώ για τα επόμενα τρία χρόνια του συμβολαίου μου, δηλαδή μέχρι τα 40 μου! Κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας μου τους τελευταίους μήνες, σκέφτηκα πως ίσως δεν θα είμαι σε θέση να παίξω ξανά ποδόσφαιρο, όμως δεν σκέφτηκα στιγμή να πάω στη Μίλαν (είχαν ακουστεί σενάρια). Στο μυαλό μου, όμως, είναι να αποσυρθώ μόνο στη Μπάρτσα», τόνισε αρχικά και συνέχισε η «σημαία» των Καταλανών:

«Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να περάσω άλλη μια σεζόν με τόσα προβλήματα τραυματισμού. Την τελευταία φορά μου είπαν πως θα μείνω εκτός δράσης για περίπου 4 εβδομάδες, όμως όταν αυτές πέρασαν, δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω! Έπρεπε να φτάσουμε μέχρι σήμερα για να αισθάνομαι καλύτερα. Ελπίζω πως τη νέα σεζόν θα είμαι πανέτοιμος για να αγωνιστώ. Αν τυχόν δεν είμαι υγιής, τότε θα τους ευχαριστήσω όλους και θα αποχωρήσω».

«Η χθεσινή μέρα ήταν πολύ συναισθηματική με την αποχώρηση του Ερίκ (σ.σ Αμπιντάλ). Αποτελεί παράδειγμα για όλους μας. Θέλω να τον ευχαριστήσω για όλα όσα μας έμαθε», το σχόλιό του για τον Ερίκ Αμπιντάλ που αποχώρησε οριστικά από τη Μπαρτσελόνα.

Πηγή: Sport-fm.gr