Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του βελγικού πρωταθλήματος με τα 17 γκολ που πέτυχε, επίδοση που τον κατέταξε στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ. Όμως αυτά ενδέχεται να είναι τα τελευταία τέρματα που πετυχαίνει με τη φανέλα της Άντερλεχτ, αφού ο Ντιομερσί Μποκανί είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα. Αυτό αποκάλυψε ο Κογκολέζος επιθετικός, μιλώντας για τα μελλοντικά του σχέδια.

«Θα αποχωρήσω από την Άντερλεχτ αυτό το καλοκαίρι. Έχω πάρει τις αποφάσεις μου και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη. Μετά από δύο χρόνια στην ομάδα, ήρθε ο καιρός να αλλάξω περιβάλλον», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μποκανί.

Για την απόκτησή του έχουν κινηθεί, ήδη, η Ρόμα και η Φιορεντίνα, οι οποίες φέρεται να έχουν καταθέσει πρόταση στην Άντερλεχτ. Ο ίδιος, πάντως, δεν δείχνει να ενθουσιάζεται με την προοπτική του Καμπιονάτο. «Η διοίκηση της Άντερλεχτ γνωρίζει τις επιθυμίες, αλλά και τις προθέσεις μου. Στόχος μου είναι να αγωνιστώ στην Αγγλία. Νομίζω πως οι άνθρωποι του συλλόγου θα σεβαστούν την επιθυμία αυτή και θα διαπραγματευτούν με ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ», υπογράμμισε ο Ντιομερσί Μποκανί.

Δημοσιεύματα βελγικών εφημερίδων κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον, η οποία το καλοκαίρι θα… αποχαιρετίσει τον Ρομέλου Λουκάκου που επιστρέφει στην Τσέλσι. Κάτι που υποχρεώνει την αγγλική ομάδα να αναζητήσει ένας αξιόπιστο επιθετικό, με τον Μποκανί να μοιάζει ως η ιδανική λύση.

Πηγή: sport-fm.gr