Η πώληση του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα, από τη μία δημιούργησε ένα τεράστιο κενό στην ενδεκάδα της ομάδας, από την άλλη δίνει την οικονομική δυνατότητα στη διοίκηση να διαπραγματευτεί από θέση ισχύος την απόκτηση του αντικαταστάτη του, αφού τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία είναι πολλά. Αυτό που καλούνται να κάνουν, βέβαια, οι άνθρωποι της Σάντος είναι να εντοπίσουν τον επιθετικό εκείνο ο οποίος θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Νεϊμάρ. Πρώτος τους στόχος, όπως φαίνεται, είναι ο Ρομπίνιο.

Αυτό αποκάλυψε ο Αντρέ Ζανότα, μέλος της διοίκησης της Σάντος, μιλώντας στο κανάλι της Μίλαν. «Ο Ρομπίνιο παραμένει ένα όνειρο για εμάς και τους οπαδούς της ομάδας μας. Στο παρελθόν προσπαθήσαμε να τον αποκτήσουμε, αλλά τα εμπόδια ήταν πολλά και δεν καταφέραμε κάτι. Τώρα είμαι βέβαιος πως θα επανέλθουμε και θα δώσουμε τη… μάχη μας, ώστε να πείσουμε τη διοίκηση της Μίλαν», αποκάλυψε ο Ζανότα.

Τα… εμπόδια που αναφέρει ο παράγοντας της Σάντος έχουν να κάνουν με τις οικονομικές απαιτήσεις της Μίλαν. «Είναι αλήθεια πως τα χρήματα που αξίωνε η Μίλαν ήταν πολλά. Δεν μπορούσαμε να τα δώσουμε τότε, αλλά οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Πρέπει να μιλήσουμε με τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας και να μάθουμε ποια είναι η… τιμή του Ρομπίνιο στην παρούσα φάση. Μακάρι να μην έχει αυξηθεί το ποσό που αξιώνουν οι Ιταλοί. Το βέβαιο είναι πως σύντομα θα έρθουμε σε επαφή με τον Αντριάνο Γκαλιάνι».

Αν, πάντως, δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες απόκτησης του Ρομπίνιο, η διοίκηση της Σάντος δεν πρόκειται να απογοητευτεί. «Κοιτάζουμε σε ολόκληρη τη Λατινική Αμερική και ψάχνουμε τον κατάλληλο παίκτη που θα πάρει τη θέση του Νεϊμάρ. Ακόμα είναι νωρίς, αφού η ολοκλήρωση της μετακίνησης του παίκτη στη Μπαρτσελόνα έγινε πριν από λίγες ώρες. Διαβεβαιώνω τους οπαδούς μας, πάντως, πως θα αποκτηθεί ένας αξιόλογος επιθετικός. Ο Ρομπίνιο ή κάποιος άλλος», τόνισε ο Αντρέ Ζανότα.

Πηγή: sport-fm.gr