Διαπραγματεύσεις με τον Μάνουελ Πελεγκρίνι ξεκίνησε η διοίκηση της Πόρτο, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, μπαίνοντας «σφήνα» στην Μάντσεστερ Σίτι, που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Χιλιανό.

Η αποπομπή του Ρομπέρτο Μαντσίνι από τη Μάντσεστερ Σίτι, ανάγκασε τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου να ξεκινήσουν έρευνα προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του Ιταλού το συντομότερο δυνατό. Το όνομα που ακούστηκε εντονότερα ήταν αυτό του Μάνουελ Πελεγκρίνι, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει «παρελθόν» από τη Μάλαγα το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι «πολίτες» αυτοί που ενδιαφέρονται για τον Χιλιανό τεχνικό, αφού σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο, η Πόρτο θέλει να εξασφαλίσει τη συνεργασία της με τον πρώην προπονητή της Ρεάλ.

Ο Βίτορ Περέιρα μπορεί να κατέκτησε έναν ανέλπιστο τίτλο, η διοίκηση της Πόρτο, όμως, δεν του κατέθεσε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του και βρίσκεται σε αναζήτηση του διαδόχου του.

Για το λόγο αυτό άνθρωποι των πρωταθλητών Πορτογαλίας έχουν έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του Πελεγκρίνι και έχουν κάνει μια πρώτη, διερευνητική συζήτηση. Η πρόταση που προτίθεται να καταθέσει η διοίκηση της Πόρτο στον Χιλιανό φέρεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και αναμένεται να προκαλέσει… σύγχυση στον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος μέχρι πριν λίγες μέρες βρισκόταν πολύ κοντά στη Σίτι.

Αναμένεται η «απάντηση» των ανθρώπων της Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίοι δύσκολα θα καταθέσουν τα… όπλα στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν τη συνεργασία με τον Μάνουελ Πελεγκρίνι.

Πηγή: sport-fm.gr