Την άφιξη της νέας έκδοσης του δημοφιλέστερου ποδοσφαιρικού παιχνιδιού στην Ελλάδα, του Pro Evolution Soccer 2011 γιόρτασε σήμερα η αλυσίδα «Κωτσόβολος».

Το PES 2011 κυκλοφόρησε σήμερα σε όλη την Ελλάδα και ο «Κωτσόβολος» γιόρτασε το μεγάλο γεγονός του gaming σε μια εκδήλωση γεμάτη… μπάλα.


Γιάννης Φετβατζίδης και Γιάννης Παπαδόπουλος με το PES 2011

Από τις 18.00 μέχρι τις 20.00 στο κατάστημα «Κωτσόβολος» στο «The Mall Athens» οι πρώτοι 200 τυχεροί που θα αποκτήσουν το παιχνίδι για το Playstation 3 θα πάρουν μοναδικά ποδοσφαιρικά δώρα ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν γνωστούς ποδοσφαιριστές από κοντά, ζητώντας τους αυτόγραφα.

Στο χώρο θα βρίσκεται και ο γνωστός σπορτκάστερ και σχολιαστής του PES 2011 Γιώργος Θαναηλάκης μαζί με το δημοσιογράφο Σωτήρη Κωσταβάρα για μια μοναδική ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή που θα μεταδοθεί από τον Νova Sport FM 94,6.

Με αφορμή την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δωρεά κονσολών και παιχνιδιών σε δύο μη Κυβερνητικές Οργανώσεις προστασίας παιδιών.

Φέτος, για πρώτη φορά στο Pro Evolution Soccer 2011, θα υπάρχει και ελληνικός σχολιασμός από τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη.