Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο φαίνεται πως είναι ο «εκτλεκτός» του Ιβάν Σαββίδης να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν.

Πριν από μερικές μέρες είχε γίνει γνωστό ότι οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν ως μία λύση την περίπτωση του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος είχε οδηγήσει την Τσέλσι στην κατάκτηση του Champions League την περσινή σεζόν.

Μάλιστα, είχε προκύψει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν σε διαπραγματεύσεις με τον μάνατζέρ του και διαπιστώθηκε πως ο 42χρονος προπονητής δεν είναι αρνητικός με την προοπτική να εργαστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, σήμερα η εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» αναφέρει πως με εντολή του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βελτιώθηκε η πρόταση του ΠΑΟΚ στον Ντι Ματέο, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή των υποψήφιων προπονητών να καθίσει στον πάγκο της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι Θεσσαλονικείς προτίθενται να φέρουν τον Ιταλό στην Τούμπα για να δει ένα παιχνίδι στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Φουλ για τίτλο η Κ-17

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει ένα τρόπαιο στον ΠΑΟΚ, που δεν κοσμεί την τροπαιοθήκη του. Πρόκειται για τον τίτλο στο πρωτάθλημα Κ-17 της Σούπερ Λίγκας.

Τα… παιδιά του Αλέκου Θεοδωρίδη θα βρουν απέναντί τους τον Ολυμπιακό (19:00), από τον οποίο ηττήθηκαν στον τελικό του 2010 στο Παγκρήτιο Στάδιο και κέρδισαν στην ίδια διοργάνωση, δύο χρόνια αργότερα, αλλά στον ημιτελικό (4-3 στα πέναλτι).

Πηγή: sport-fm.gr