Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Sun», αφού τον στηρίζουν, τόσο οι παράγοντες, όσο και οι ιδιοκτήτες της ομάδας.

Πέρσι κατέκτησε την Πρέμιερ Λιγκ και αποθεώθηκε για τη δουλειά του. Φέτος τερματίζει στη δεύτερη θέση, απέχοντας πολύ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε μια απογοητευτική πορεία, αλλά μπορεί να κατακτήσει το τρίτο του τρόπαιο στα τρία τελευταία χρόνια, αν επικρατήσει της Γουίγκαν στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, με όσα έχει πετύχει στην καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται πως κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του συλλόγου, με αποτέλεσμα η παραμονή του να θεωρείται σχεδόν βέβαιη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» ο Ιταλός τεχνικός θα συνεχίσει να εργάζεται στο Μάντσεστερ, καθώς, εκτός από τη στήριξη του Γενικού Διευθυντή, Φεράν Σοριάνο και του Αθλητικού Διευθυντή, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, φαίνεται να στηρίζεται και από τους ιδιοκτήτες της ομάδας, οι οποίοι δεν θα ήθελαν να τον αποζημιώσουν στην περίπτωση που τον απέλυαν.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι υπέγραψε πέρσι νέο συμβόλαιο, πενταετούς διάρκειας, το οποίο τον εξασφαλίζει σε περίπτωση που οι ιθύνοντες του συλλόγου θελήσουν να τον απολύσουν. Η παράμετρος αυτή φαίνεται να αποτελεί την… ασφαλιστική δικλείδα του Ιταλού, ο οποίος δύσκολα θα απομακρυνθεί από τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι.

Συνεπώς, αυτό που μένει στον Μαντσίνι είναι να κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας και να προχωρήσει στο μεταγραφικό σχεδιασμό, «χτίζοντας» τη Μάντσεστερ Σίτι της νέας χρονιάς.

Πηγή: sport-fm.gr