Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Αριέλ Ιμπαγάσα να αγωνίζεται και του χρόνου με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο οποίος παράλληλα ψάχνει και τον διάδοχό του.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Αργεντινό χαφ, ο οποίος έχει ξεχωρίσει στους τελευταίους αγώνες της ομάδας.

Οι Πειραιώτες έχουν καταφέρει να πετύχουν 13 γκολ στα τελευταία 11 ματς με τον 37χρονο παίκτη στην ενδεκάδα τους. Αν, μάλιστα, πάμε και πιο πίσω οι πρωταθλητές έχουν σημειώσει 17 τέρματα σε 13 αγώνες με τον «Κάνιο» στη σύνθεσή τους.

Δηλαδή, ο Ιμπαγάσα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την επιθετική λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού. Ο «μαέστρος» της μεσαίας γραμμής των Πειραιωτών μπορεί να αλλάξει όλο το παιχνίδι τους με μία καλή εκτέλεση κόρνερ ή φάουλ, ακόμη και αν αγωνιστεί σε 20 λεπτά!

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση, αφού όλα τα αγωνιστικά ζητήματα θα συζητηθούν μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 11 Μαΐου. Ωστόσο, έχει υπάρξει μία διερευνητική συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, χωρίς να έχουν δεσμευτεί σε κάτι.

Οι εναλλακτικές λύσεις του Ιμπαγάσα είναι γνωστές, καθώς έχει πρόταση να παίξει στο Κατάρ και υπάρχει το ενδεχόμενο της Μαγιόρκα (εφόσον παραμείνει στην Primera Division). Τις τελευταίες μέρες, όμως, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, ο άνθρωπος που ήρθε σε επαφή με τον Αργεντινό και τους εκπροσώπους του δεν είναι κάποιος από τους παράγοντας της ομάδας. Η ερώτηση έγινε από άνθρωπο που είναι κοντά στον παίκτη και ήθελε απλώς να μάθει αν το ενδιέφερε η προοπτική του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ό,τι και αν συμβεί με τον «Κάνιο», προτεραιότητα του Ολυμπιακού αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Επίσης, θα γίνει κίνηση για έναν ποδοσφαιριστή τύπου Μιραλάς και ίσως στο Λιμάνι ψαχθούν για ένα-δύο καλά «ονόματα» μέσα στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Από την πλευρά του, ο Μίτσελ έχει ψαχθεί για έναν ακόμη χαφ και έναν τερματοφύλακα, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και ένας ακραίος αμυντικός.

Ωστόσο, τον μεταγραφικό σχεδιασμό των Πειραιωτών θα επηρεάσουν ενδεχόμενες πωλήσεις παικτών, όπως ο Τζεμπούρ, ο Μήτρογλου και ο Αμπντούν ή ο Μανωλάς που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Πηγή: sport-fm.gr