Προσπάθεια ανανέωσης του δυναμικού της ομάδας, αλλά και ταυτόχρονα αριθμητικής συρρίκνωσής του θα γίνει στον Ολυμπιακό. Πρόθεση της διοίκησης, με τη σύμφωνη γνώμη και του Μίτσελ, είναι η ομάδα να ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, δηλαδή 25-26 ετών ή και μικρότερους με προοπτικές εξέλιξης, ενώ αν γίνει κάποια εξαίρεση με μεγαλύτερο παίκτη θα αφορά κάποια εξαιρετική περίπτωση μεγάλου ονόματος.

Ταυτόχρονα, έχει αποφασιστεί να συρρικνωθεί το δυναμικό της ομάδας. Με τις δεδομένες προσθήκες των Σαλίνο, Ντε Βινσέντι, Ολαϊτάν, Μπόατενγκ, Σάμαρη και Τζανακάκη, αλλά και όσους έχουν δοθεί δανεικούς, το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι κάτι παραπάνω από υπεράριθμο. Ο Μίτσελ θέλει να δουλεύει με ένα ρόστερ που δεν θα ξεπερνά τους 25 παίκτες, που όμως θα είναι όλοι τους υπολογίσιμοι και διαθέσιμοι να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή, ενώ δεν βρίσκει τη χρησιμότητα να ανήκουν στην ομάδα άλλοι τόσοι που είναι είτε ανενεργοί είτε δανεικοί.

Μύλος με Σάντσεθ

Η άφιξη του Ινιάκι Ιμπάνιεθ στην Ελλάδα για τη φιέστα του Ολυμπιακού «πυροδότησε» νέα σενάρια για τον Ίλιε Σάντσεθ. Από τη διοίκηση έλεγαν πως ο Ισπανός μάνατζερ, που εκπροσωπεί τον νεαρό μεσοαμυντικό της Μπαρτσελόνα Β’, έρχεται απλώς ως φίλος και δεν υπάρχει μεταγραφικό ζήτημα στη μέση. Πάντως από την Ισπανία επιμένουν πως επίκεινται συζητήσεις με τον Ίλιε που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr