Προσπάθειες να στρέψει την προσοχή των παικτών του αποκλειστικά στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή καταβάλλει ο Τραϊανός Δέλλας. Ο τεχνικός της ΑΕΚ κάλεσε τους «κιτρινόμαυρους» να αφήσουν πίσω τους όσα έχουν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες και να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία.

«Αντιλαμβάνομαι πως περάσατε, όπως και όλοι μας, δύσκολες μέρες. Όμως είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Οφείλουμε να δουλέψουμε αυτές τις μέρες που έχουμε μπροστά μας και την Κυριακή να πάμε να παίξουμε κανονικά το παιχνίδι και να το κερδίσουμε. Δεν πρέπει να μας απασχολούν άλλα ζητήματα, γιατί δεν είναι δική μας δουλειά, αλλά δουλειά άλλων. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει και θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το κομμάτι που μας αφορά, το αγωνιστικό», ήταν τα λόγια του «Κολοσσού».

Παράλληλα στάθηκε στον αγώνα με τον Πανθρακικό και τόνισε πως περιμένει βελτίωση από την ομάδα του. «Την Κυριακή δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και κάναμε πολλά λάθη στο παιχνίδι μας. Πιστεύω πως αυτά έγιναν κυρίως λόγω του μεγάλου άγχους που είχαμε για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας κάποιες μέρες για να δουλέψουμε, να τα βελτιώσουμε και απέναντι στον Ατρόμητο να έχουμε μια διαφορετική εικόνα».

Πηγή: Sport-fm.gr