Χωρίς τον Ζέκα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Βέροια στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Αφού μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Πορτογάλος, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ελαφρά διάταση στον έσω πλάγιο του δεξιού γόνατος και θα υποβληθεί σε θεραπεία για μερικές ημέρες.

Ο Ζέκα δεν ήταν ο μόνος απόντας όμως. Οι Φουρλάνος και Κουίνσι απουσίασαν λόγω ίωσης, ο Ταμπάκης προπονήθηκε ατομικά, ο Μαυρίας συνέχισε την θεραπεία του και οι Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο προπονήθηκαν μόνοι τους πριν τους υπόλοιπους λόγω υποχρεώσεων που δεν τους επέτρεψαν να λάβουν μέρος στην προπόνηση στην προγραμματισμένη της ώρα. Τέλος, ο Μπουμσόνγκ έλειπε διότι πήγε στη Γαλλία για να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Όσοι ξεκίνησαν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Πηγή: Sport-fm.gr