Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Τουρκία εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με την Εφές Αναντολού και από τις δηλώσεις των Μπαρτζώκα και Άντιτς, φάνηκε ότι υπάρχει πίστη αλλά και προσήλωση για τον στόχο της πρόκρισης στο Final-4.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», αναφέρθηκε στις δύο νίκες που πήρε η ομάδα του αλλά τόνισε ότι η δουλειά δεν έχει τελειώσει και πρέπει να ολοκληρωθεί στα δύο ματς που έρχονται…

«Έχουμε κάνει τα δύο πρώτα βήματα. Υπερασπιστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο την έδρα μας αλλά για μας η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Θέλουμε να την τελειώσουμε στην Πόλη. Δεν ξέρουμε αν αυτό θα γίνει στο πρώτο η στο δεύτερο ματς αλλά στόχος μας είναι να μην επιστρέψει η σειρά στην Αθήνα», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Στο δεύτερο ματς κάναμε πολύ καλή δουλειά και αυτό θα αποτελέσει τον οδηγό μας. Δεν νομίζω ότι η Εφές θα είναι πολύ διαφορετική. Αυτό που προλαβαίνεις να κάνει σε αυτές τις λίγες μέρες είναι να αλλάξει ένα πέντε τοις εκατό αλλά είναι σίγουρο ότι θα είναι πολύ ενθουσιασμένοι για να δείξουνε ότι δεν έφτασαν τυχαία ως εδώ. Είναι μία ομάδα που φτιάχτηκε για το Final-4 και θα προσπαθήσει να το αποδείξει».

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί ότι οι παίκτες του πρέπει να αντιμετωπίσουν το ματς αυτό σαν να είναι πίσω 2-0 στη σειρά, απάντησε:

«Όχι. Είμαστε πρωταθλητές, είμαστε μπροστά με 2-0 και πάμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για τη μία νίκη που θέλουμε για να μην καταστρέψουμε τους κόπους μίας χρονιάς. Σε κανένα έκτος έδρας ματς δεν είμαστε φαβορί άσχετο αν κάποιοι προσπάθησαν να το παρουσιάσουν έτσι».

Για τον κόσμο και την ψυχολογική υποστήριξη που δίνει, παίρνοντας εισιτήρια για το Final-4: «Υπάρχει ψυχολογική ανάταση μετά το 2-0 άλλωστε υπάρχουν πολλοί έλληνες στο Λονδίνο, αλλά επαναλαμβάνω δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα»

Με την σειρά του ο Πέρο Άντιτς, είπε: «Δεν έχουμε τελειώσει την δουλειά. Στόχος μας είναι να παίξουμε ακόμα καλύτερο μπάσκετ. Κάναμε εκπληκτική δουλειά στην έδρα μας και ελπίζω να τελειώσουμε την δουλειά στην Πόλη. Θα ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα αν είμαστε αυτοί που πρέπει.

Πηγή: Sport-fm.gr