Σοκαρισμένος από τον διαγραφόμενο υποβιβασμό της ΑΕΚ, αν και τον… έβλεπε να έρχεται, δηλώνει στην «Ελευθεροτυπία» ο Στέλιος Μανωλάς. Ο θρύλος της «Ένωσης» επιρρίπτει ευθύνες στην τωρινή διοίκηση που αποκαλεί ανίκανη, αλλά και στις προηγούμενες, ενώ δεν θεωρεί υπεύθυνους τους παίκτες.

«Αισθάνομαι όπως όλοι οι ΑΕΚτζήδες. Έπαθα σοκ, αν και είχα προβλέψει την κατάσταση. Όσα οικονομικά προβλήματα κι αν έχει μία ομάδα, δεν πέφτει έτσι στη Β’ Εθνική. Όλο αυτό το χρεώνεται η διοίκηση που είναι ανίκανη. Άλλοι σύλλογοι που χρωστάνε του κόσμου τα λεφτά, με 1.000 και 2.000 οπαδούς όλους κι όλους, κατάφεραν και σώθηκαν. Δεν μπορούσε δηλαδή να τερματίσει τρίτη από το τέλος και να σωθεί;», ανέφερε στην «Ελευθεροτυπία».

«Δυστυχώς με την ΑΕΚ έπαιξαν άσχημο παιχνίδι όλες οι διοικήσεις από την εποχή του Τροχανά, της ENIC και μετά. Έγινε ξέπλυμα χρήματος, αφού έφτασε η ΑΕΚ να χρωστά 170 εκατ. ευρώ με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 6 εκατ. ευρώ και κανείς δεν επενέβη να δει τι γίνεται. Από εκεί και πέρα τα χρέη με το άρθρο 44 μειώθηκαν στα 23 εκατ. ευρώ, έγινε δηλαδή το χρέος διαχειρίσιμο, χωρίς όμως να αποδοθούν ευθύνες για προηγούμενες χρήσεις», πρόσθεσε ο παλαίμαχος αμυντικός.

«Οι ύποπτοι είναι πάρα πολλοί. Δεν δέχομαι ότι φταίνε τα παιδιά, οι ποδοσφαιριστές. Έχουμε το χειρότερο πρωτάθλημα από καταβολής επαγγελματικού πρωταθλήματος. Ακόμη και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δεν έχει την καλύτερη ομάδα των 15 τελευταίων χρόνων, μην πάμε σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ κλπ. Με οποιοδήποτε ρόστερ, αν υπήρχε σοβαρή διοίκηση, η ΑΕΚ θα σωνόταν», συνέχισε και κατέληξε:

«Οι άνθρωποι που έχουν προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ και λοιδορήθηκαν, εκδιώχτηκαν βάσει σχεδίου. Εδώ ο προπονητής που πρόσφερε τόσα πολλά, ο Μπάγεβιτς, έφαγε ξύλο. Είναι έργο της δικαιοσύνης να βρει ποιος φταίει. Αν πραγματικά θέλουν, ας ψάξουν μέσα από τα εικονικά τιμολόγια να δουν την καταλήστευση που έχει γίνει. Θέλει το κράτος να ρίξει φως; Δεν ξέρω».

Πηγή: sport-fm.gr