Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση και θα καταφέρει να αγωνιστεί στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν παρουσιάζεται η διοίκηση του συλλόγου.

«Είμαστε σε καλό δρόμο και νομίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε», λένε στην ΠΑΕ, ενώ ο Γιώργος Χριστοβασίλης την Κυριακή το βράδυ άφησε να εννοηθεί πως όλα θα πάνε καλά στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Άλλωστε, το ίδιο είπε και ο Γιάννης Χριστόπουλος με δηλώσεις που έκανε στην κρατική τηλεόραση: «Εχω μιλήσει με τον πρόεδρο και ξέρω πως γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε η ομάδα να αδειοδοτηθεί και να καταφέρει να παίξει στην Ευρώπη, αλλά και να κάνει μεταγραφές».

Όπως γράφει η SportDay, οι Ηπειρώτες έχουν κάνει ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση και γι’ αυτό εκφράζουν αισιοδοξία. Οι υποχρεώσεις προς την Εφορία έχουν καλυφθεί, όπως το ίδιο συμβαίνει και με τον διακανονισμό με παλιούς ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, τρέχει η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, που θεωρείται ως το τελευταίο εμπόδιο που απομένει και το οποίο αν ξεπεραστεί, ο ΠΑΣ θα πάρει οριστικά την αδειοδότηση.

Πηγή: sport-fm.gr