Τα δικά τους προβλήματα κοιτούν στον Άρη.

Στο «κίτρινο» στρατόπεδο τονίζουν ότι δεν τους ενδιαφέρει τι θα γίνει με την ΑΕΚ, η οποία αναμένεται να τιμωρηθεί με βαριά «καμπάνα» μετά την εισβολή των οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Οι Θεσσαλονικείς, όμως, είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, αφού λένε ότι «επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα και επειδή για όλα τα θέματα εδώ και χρόνια έχουν δει πολλά τα μάτια μας, κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει τίποτα τελειωμένο».

Για αυτό τον λόγο η νίκη κόντρα στην Skoda Ξάνθη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος μετά τη χθεσινή επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης δήλωσε πως «αν κερδίσουμε, θα παραμείνουμε σίγουρα στην κατηγορία και δεν θα μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι».

Από εκεί και πέρα, ήρωας του Άρη έχει γίνει ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος στα δύο τελευταία ματς της ομάδας έχει πετύχει τέσσερα γκολ και την βοηθάει για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα, αρκετοί οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια του «Κλεάνθης Βικελίδης» και αποθέωσαν τον διεθνή χαφ.

Πηγή: sport-fm.gr