Συνεχίζει τις δοκιμές ο Γιάννης Βονόρτας στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Ο προπονητής του τριφυλλιού έβαλε και χθες στον αγωνιστικό χώρο της Παιανίας τα όσα έχει στο μυαλό του έτσι ώστε να λάβει τις τελικές του αποφάσεις για το καλύτερο σχήμα για τον κυριακάτικο αγώνα.

Χθες είχε τον Καρνέζη στο τέρμα, δεξί μπακ τον Σεϊταρίδη, στόπερ τους Πίντο και Μπουμσόνγκ και αριστερό μπακ τον Μαρίνο αντί του Χουχούμη.

Στην άμυνα έκανε μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού με τον Βελάσκες αντί του Μπουμσονγκ.

Στην τριάδα των χαφ ήταν ο Βιτόλο –και πάλι- σε ρόλο κόφτη και οι Σο και Ζέκα εσωτερικοί χαφ.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες ο Σισοκό πήγε στο δεξί άκρο της επίθεσης. Στο αριστερό περισσότερη ώρα αγωνίστηκε ο Μπαρμπάρούσης τον οποίο αντικατέστησαν οι Ντίνας και Εσπάρθα.

Τέλος στην επίθεση ο Τοτσέ ήταν η επιλογή του Βονόρτα αντί του Φιγκερόα.

Με βάσει αυτά ο Μπουμσόνγκ πρέπει να θεωρείται βεβαίο πως θα ξεκινήσει. Ο Τριανταφυλλόπουλος με τον Πίνο, διεκδικούν μια θέση δίπλα του, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός.

Ο Μαρίνος –λόγω εμπειρίας- φαίνεται να αποτελεί την επιλογή του Βονόρτα για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Σεϊταρίδης θα είναι για άλλη μια φορά στο δεξί άκρο.

Στη μεσαία γραμμή σίγουρος είναι ο Βιτόλο. Ο Βόνορτας καλείται να αποφασίσει για τη θέση που θα δώσει στους Ζέκα και Σισοκό. Ποιος εκ των Ντίνα ή Μπαρμπαρούση θα παίξει στο άκρο.

Πηγή: sport-fm.gr