Οι Καταλανοί είναι μία από τις κυρίαρχες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια και κάποιοι θεωρούν ότι ο κύκλος τους έκλεισε, όμως ο διεθνής χαφ ξεκαθάρισε ότι εκείνος και η παρέα του θα συνεχίσουν να προσθέτουν τίτλους στην πλούσια τροπαιοθήκη τους.

«Είχαμε τέσσερις ή πέντε εξαιρετικές σεζόν, στις οποίες η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ, πολύ καλή. Νομίζω, όμως, ότι υπάρχουν ακόμα μερικά μεγάλα παιχνίδια που πρέπει να κάνει αυτή η γενιά παικτών και να γευτούμε περισσότερο την επιτυχία», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός μέσος και πρόσθεσε:

«Τα πηγαίνουμε καλά στο πρωτάθλημα και έχουμε το προβάδισμα στο Champions League. Ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα γίνουν όπως τα περιμένουμε και πολύ περισσότερο για τον Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος αξίζει για όσα έχουμε πετύχει τη φετινή σεζόν».

Καταλήγοντας, ο Τσάβι μίλησε για το παιχνίδι των Καταλανών με την Παρί μέσα στην έδρα τους: «Το 2-2 ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, είμαστε το φαβορί, παίζουμε στην έδρα μας και υπάρχουν 90 λεπτά να παίξουμε. Ωστόσο, κοιτώντας πίσω στο τελευταίο παιχνίδι, ο τρόπος που έληξε μας άφησε μία πίκρα. Είμαστε αισιόδοξοι, όμως, γιατί ξέρουμε ότι παίζουμε μέσα στην έδρα μας, αν και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία σπουδαία ομάδα, βγαίνει γρήγορα μπροστά και παίζει καλά την αντεπίθεση».

Πηγή: sport-fm.gr