Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου δεν επιτρέπουν στην ΑΕΚ να ανασάνει και καθιστούν αναγκαίο να πάρει αποτέλεσμα στο αποψινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες (19:30, Novasports 2) προκειμένου να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Η «Ένωση» εξακολουθεί να ορίζει τη μοίρα της, αλλά είναι πολύ πιθανό μία νίκη επί του Πανθρακικού την Κυριακή στο ΟΑΚΑ να μην της αρκεί για να βάλει τέλος στον εφιάλτη της προσπάθειας παραμονής της στη μεγάλη κατηγορία. Ψάχνει βαθμό ή βαθμούς επίσης είτε απόψε, είτε την τελευταία αγωνιστική στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο για να τα καταφέρει.

Ο Έβαλντ Λίνεν με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Κορδέρο, Φούντα, Κατίδη και Αρκούδα, αλλά και του τραυματία Μπουγαΐδη, θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Κωνσταντόπουλος στο τέρμα, Τσούπρος-Κουτρουμπής στα στόπερ και Τσουκαλάς δεξιά και Τσουμάγκας αριστερά θα αποτελούν την οπισθοφυλακή. Μητρόπουλος και Φέτσης θα κάνουν τη βρώμικη δουλειά στο κέντρο, ενώ ο Ανάκογλου με τον Γκερέιρο αριστερά και τον Βλάχο δεξιά του θα είναι η τριπλέτα πίσω από τον Πετρόπουλο. Στη 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν επίσης οι Αραμπατζής, Γιάγκο, Ρίκκα, Αναστασόπουλος, Παπαδημητρίου, Καραλής, Σταματής και Φουρτάδο.

Μόνη της στο γήπεδο

Η ΑΕΚ δεν θα έχει κόσμο στο πλευρό της στο γήπεδο, μετά την άρνηση των γηπεδούχων να δώσουν εισιτήρια. Πάντως την αποστολή υποδέχτηκαν 30 άτομα στο αεροδρόμιο. Στο πλευρό της ομάδας θα είναι ο πρόεδρος Ανδρέας Δημητρέλος και ο αντιπρόεδρος Ηλίας Μπρουσιανός που θα μεταβούν σήμερα στα Γιάννενα.

Από εποχής… Ντέμη

Η ΑΕΚ έχει μόλις τρεις νίκες σε σύνολο 15 επισκέψεων στα Γιάννενα με την τελευταία να σημειώνεται το 2003 με 2-0 με τέρματα των Λάκη και Νικολαΐδη. Άλλα εννιά ματς έχουν λήξει ισόπαλα και ο ΠΑΣ μετρά έξι νίκες, με πιο πρόσφατη την περσινή με 2-1.

Πηγή: sport-fm.gr