Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ματς απέναντι στον Πανιώνιο. Ο Στέργος Μαρίνος που έχασε την προπόνηση της Πέμπτης λόγω ενοχλήσεων στον ώμο, προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Βονόρτα για το ματς με τους «κυανέρυθρους».

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού (πλην των Ταμπάκη και Μαυρία που υποβλήθηκαν σε θεραπεία) ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ταχύτητες. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρία groups τα οποία επιδόθηκαν σε δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα εναλλάξ και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Βονόρτας είδε με ικανοποίηση την ολοκλήρωση της προπόνησης και έχει στο μυαλό του για το ματς με τον Πανιώνιο το 4-3-3. Οι επικρατέστεροι για το αρχικό σχήμα, είναι οι εξής 11.

Κάτω από τα δοκάρια ο Καρνέζης και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο(ελλείψει Μπουμσόνγκ) και Χουχούμης. Στο κέντρο, ο Βιτόλο θα είναι ο μοναδικός αμυντικός χαφ και μπροστά του οι Ζέκα, Σισοκό σε ρόλο εσωτερικών μέσων. Στην τριπλέτα της επίθεσης, ο Μπαρμπαρούσης με τον Κουίνσι είναι τα φαβορί να ξεκινήσουν στα άκρα και ο Φιγκερόα στην κορυφή. Οι Ντίνας και Αποστολόπουλος διεκδικούν την θέση του Μπαρμπαρούση, με τον ομογενή όμως να έχει προβάδισμα.

Πηγή: Sport-fm.gr