Αν και οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες κάνουν λόγο για έναν Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έτοιμο να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι, ο ίδιος ο Σουηδός με δηλώσεις του έκανε σαφές πως το πλάνο της ομάδας του συμπεριλαμβάνει, τόσο εκείνον, όσο και άλλους σημαντικούς παίκτες. Παίκτες που ο γαλλικός σύλλογος είναι έτοιμος να αποκτήσει στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ένας από αυτούς είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ. Αυτό, τουλάχιστον, φάνηκε από το μήνυμα που έστειλε στον Άγγλο διεθνή ο «Ίμπρα», μιλώντας στο «Sky sports».

«Αν ο Ρούνεϊ θέλει να αποτελέσει μέρος ενός φιλόδοξου πλάνου, η μόνη ομάδα που θα μπορούσε να επιλέξει είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Όλοι βλέπουν αυτό που… χτίζεται στο Παρίσι. Η ομάδα που δημιουργούμε χωράει τους καλύτερους. Και ο Γουέιν είναι ένας από τους 10 κορυφαίους επιθετικούς του κόσμου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιμπραΐμοβιτς.

Στην παρατήρηση πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει το… ειδικό βάρος μιας μεγάλης ομάδας στην Ευρώπη, ο Σουηδός έδειξε να έχει τις αμφιβολίες του.

«Πρώτος στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την κορυφή της Γαλλίας και μετά θα ξεκινήσουμε την προσπάθεια της καθιέρωσής μας στην Ευρώπη. Ας το έχει αυτό στο μυαλό του ο Ρούνεϊ το ερχόμενο καλοκαίρι, αν θελήσει να αφήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Παρί φτιάχνεται για να κυριαρχήσει, τόσο εντός, όσο και εκτός των γαλλικών συνόρων», σημείωσε με έμφαση ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr