Πέρσι κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Αγγλίας, αν και η πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν απογοητευτική. Φέτος η Μάντσεστερ Σίτι επανέλαβε την κακή πορεία της στην Ευρώπη, ενώ στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της, καθώς η διαφορά της από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι χαώδης και όλα δείχνουν πως ο τίτλος θα καταλήξει στους συμπολίτες της. Αυτό κάνει τη θέση του προπονητή της, Ρομπέρτο Μαντσίνι, εξαιρετικά επισφαλή, παρά τα όσα κατά καιρούς δηλώνει, τόσο ο ίδιος, όσο και οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Αγγλία, η διοίκηση της Σίτι παρακολουθεί στενά τον Φρανκ Ντε Μπουρ, τον οποίον θεωρεί ως τον ιδανικό διάδοχο του Μαντσίνι. Ο προπονητής του Άγιαξ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τη δουλειά του στην Ολλανδία και οι Άραβες ιδιοκτήτες των «σίτιζενς» θεωρούν πως μπορεί να δώσει νέα ώθηση στην ομάδα τους την επόμενη χρονιά.

Η εφημερίδα «Daily Mail», μάλιστα, μοιάζει βέβαιη πως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Σίτι και θεωρεί πως η συμφωνία με τον Φρανκ Ντε Μπουρ είναι σχεδόν σίγουρη.

Μένει να δούμε αν τα γεγονότα θα δικαιώσουν την αγγλική εφημερίδα.

Πηγή: sport-fm.gr