Η ανατροπή της διοίκησης Ψηφίδη και η επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα στην προεδρία του Άρη είναι θέμα χρόνου. Ήδη κατατέθηκε από χθες η αίτηση για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην Κοινωνία Μελών του Άρη, με σκοπό να οδηγηθεί ο φορέας σε εκλογή νέας διοίκησης μετά τις παραιτήσεις των Γρόλλιου και Ζουμπουρίδη.

Μετά το διορισμό νέας διοίκησης, στην οποία θα μετέχουν οι κ.κ. Κωτσής, Ιατρού, Γκαμάγκας, Καμτσίου, Τσαπαρίδης και Παυλόπουλος, θα κατατεθεί στο Πρωτοδικείο με τη συναίνεση και του Ερασιτέχνη αίτημα παύσης της προσωρινής διαταγής που έχει ορίσει τη διοίκηση Γιάννη Ψηφίδη στην ΠΑΕ και θα ζητηθεί ο ορισμός νέας διοίκησης με επικεφαλής τον Λάμπρο Σκόρδα.

Αμφίβολο είναι αν η αλλαγή θα γίνει πριν το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Ατρόμητο, καθώς η εκδίκαση του πρώτου αιτήματος στο Πρωτοδικείο που αφορά τον διορισμό διοίκησης στην «ΚΜΑ», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και είναι άγνωστο αν υπάρχει ο χρόνος για να γίνει άμεσα η αλλαγή σκυτάλης. Παρά τις προσπάθειες Ψηφίδη να παραμείνει στη θέση του, εκτιμάται πως το μοναδικό ερώτημα που ζητεί απάντηση είναι αν η αλλαγή στη διοίκηση του Άρη θα γίνει αύριο ή την επόμενη εβδομάδα.

Ήδη είναι έτοιμο το νέο διοικητικό σχήμα υπό τον Λάμπρο Σκόρδα. Στη διοίκηση επιστρέφουν οι κ.κ. Βογιατζής (πρώην αντιπρόεδρος), Τσιόνκης (υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές της «ΚΜΑ»), Βασβάνης, ενώ σε αυτούς θα προστεθεί και ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, ο οποίος δεν θα είναι ο πρόεδρός του, Νίκος Παπαδόπουλος.
Υπάρχει και… ματς

Μέσα σε όλα αυτά, ο Άρης παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για παραμονή το Σάββατο στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν έχει πολλά περιθώρια επιλογών, καθώς τα χέρια του είναι δεμένα λόγω των απουσιών των τιμωρημένων Παπαστεριανού, Κοέλιο και Ζαραδούκα. Οικονομόπουλος και Τριανταφυλλάκος είναι οι επικρατέστεροι για τις δυο θέσεις των αμυντικών χαφ, , ενώ ο Μαργαρίτης δοκιμάστηκε στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Χθες ο τεχνικός του Άρη στο διπλό τους Καραγιάννη και Σουνά και άφησε έξω τον Διαμαντάκο. Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι Γιαννιώτας και Τάτος, οι οποίοι ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε.

Πηγή: sport-fm.gr