Άλλη μια μέρα πέρασε, η εβδομάδα οδεύει προς το τέλος της και οι «διαρροές» από πλευράς περιβάλλοντος του Δημήτρη Βιντιάδη περί σημαντικών εξελίξεων δεν έχουν επαληθευτεί. Συνεργάτες του εξακολουθούν να λένε πως «είμαστε κοντά», ωστόσο η υπομονή στερεύει… Τόσο για τη διοίκηση που αδυνατεί να καλύψει τις υποχρεώσεις της ομάδας, όσο και για τον κόσμο που έχει κουραστεί από αυτό το σίριαλ που κρατά τόσους μήνες, αλλά φυσικά και για τους πολλούς πιστωτές που θέλουν να εισπράξουν τα οφειλόμενα ή έστω κάποια βεβαίωση πως θα πάρουν κάποια στιγμή κάποια χρήματα.

Ο 32χρονος εφοπλιστής εξακολουθεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Σήμερα εκπνέει η προθεσμία που είχε ζητήσει από τον Πέτρο Παππά για να του παρουσιάσει τα τελικά του σχέδια αλλά είναι αμφίβολο αν θα το κάνει. Κι αυτό γιατί πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη περιμένει και ο ίδιος την «έγκριση» των κινήσεών του για την ΑΕΚ από τους συνεργάτες του, προκειμένου να συγκεντρώσει τα κεφάλαια που απαιτούνται για να μπει στην ΠΑΕ. Κανένα νεότερο δεν υπάρχει ούτε από τον Κιθ Χάρις, η άφιξη του οποίου λεγόταν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας πως αναμενόταν στην Αθήνα στις αρχές της τρέχουσας, αλλά έχουμε φτάσει… Πέμπτη και ακόμη δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.

Η κίνηση που φέρεται να έχει στα σκαριά ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι μία κάποια αχτίδα φωτός για τον κόσμο της ΑΕΚ, ωστόσο από τη μία ο ίδιος κρατά κλειστά τα χαρτιά του για την ώρα και από την άλλη είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο την ώρα που η ομάδα χρειάζεται χρήματα… χθες, ειδάλλως θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά στο χείλος του γκρεμού.

Άδεια τα ταμεία…

Στο μεταξύ, η οικονομική κατάσταση στην ομάδα παραμένει τραγική. Ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε χθες σειρά επαφών με πιστωτές, από τον Έβαλντ Λίνεν κι εκπροσώπους ποδοσφαιριστών μέχρι και προμηθευτές, στους οποίους η μόνιμη απάντηση που έδινε είναι πως δεν υπάρχουν χρήματα και πως περιμένει να δοθεί μία λύση στην ΠΑΕ για να μπει σε μια σειρά η εξόφληση των οφειλομένων. Σήμερα θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους των ακαδημιών της ομάδας, που φυτοζωούν και πλέον αδυνατούν να καλύψουν τις στοιχειώδεις ανάγκες τους, ενώ για την Παρασκευή ορίστηκε το ΔΣ της ΠΑΕ που θα ορίσει τη γενική συνέλευση, πιθανότατα για τις 29 Απριλίου, με την… ελπίδα πως μέχρι τότε θα υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση Βιντιάδη.

Πηγή: sport-fm.gr