Μόνο η σωτηρία της Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται το μυαλό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, όπως ο ίδιος δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild.

Ο διεθνής αμυντικός τόνισε πως είναι ανάγκη η Βρέμη να αντιστρέψει το κλίμα και να πάρει νίκες που θα τις δώσουν τους πολυπόθητους βαθμούς, ώστε να μείνει στην κατηγορία.

Ο Έλληνας αμυντικός δεν θέλησε να μιλήσει για τα μελλοντικά του σχέδια, επισημαίνοντας πως το συμβόλαιο του με τον γερμανικό σύλλογο λήγει σε τρία χρόνια.

Ακόμη, επιβεβαίωσε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με καμία ομάδα και πως αυτό είναι κάτι που αν συμβεί, θα συμβεί μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

«Οι παίκτες πρέπει να δίνουμε το 100% μας σε κάθε παιχνίδι, αυτή είναι η δουλειά μας. Όσον αφορά την τακτική αυτό εξαρτάται από τον προπονητή. Στόχος μας για τις τελευταίες αγωνιστικές είναι να καταφέρουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Η κατάσταση είναι δύσκολη , αλλά με νίκες μπορούμε να τα καταφέρουμε», ήταν τα λόγια του Έλληνα αμυντικού για να αναφερθεί στη συνέχεια στις μελλοντικές του κινήσεις:

«Προς το παρόν αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Έπειτα θα υπάρξουν συζητήσεις με τον προπονητή και τον μάνατζερ. Ακόμη, δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν σύλλογο. Το μυαλό μου βρίσκεται αποκλειστικά στη Βέρντερ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», ενώ για το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα απάντησε:

«Αρκετοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για πολλούς παίκτες, έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Βρέμη. Τώρα το θέμα μας είναι ότι βρισκόμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση την οποία πρέπει να λύσουμε. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η ομάδα θα πέσει κατηγορία, αλλά αυτό θα το αποφύγουμε μόνο αν γρήγορα αλλάξουμε το κλίμα».

Πηγή: sport-fm.gr