Το έχει πει και λογικά θα το ξαναπεί ο Ολυμπιακός πως δεν ασχολείται ακόμα με μεταγραφικά. Εδώ καλά καλά δεν έχει μπει ο Απρίλης. Το θέμα είναι όμως πως οι Μίτσελ, Λορένθο και Κοβάσεβιτς κοιτάζουν περιπτώσεις και κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου μόλις έρθει η ώρα να ξέρει που θα «χτυπήσει».

Η πρώτη από αυτές της περιπτώσεις λοιπόν είναι ο Τζόναθαν Ντος Σάντος. Ο 23χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα έχει κάνει «κλικ» εδώ και καιρό στον Μίτσελ, αφού τον παίκτη τον ήθελε και πέρυσι στην Σεβίλλη αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, έγινε νέα κίνηση από τον Ισπανό τεχνικό, για να τον πάρει στον Ολυμπιακό και τόνισε πως ο παίκτης δεν έχει αντίρρηση να έρθει να παίξει με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο Τζόναθαν δεν είναι ο μοναδικός στόχος. Σενάρια ακούγονται και για τον Φρανσίσκο Σίλβα, ο οποίος αγωνίζεται με την Οσασούνα με την μορφή δανεισμού από την Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα. Είναι 27 ετών, είναι μέσος και ήδη έχει περάσει από το μικροσκόπιο του Χουάνχο Λορένθο.

Τέλος, μετά την… πόρτα με την Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει να ανοίξει ο Ολυμπιακός, σκέφτεται να το κάνει αυτό και με την Τσέλσι. Οι «ερυθρόλευκοι» μίλησαν πολύ πρόσφατα με στελέχη των «μπλε» κυρίως όσον αφορά οργανωτικά θέματα αλλά και θέματα λειτουργίας των ακαδημιών ενώ δεν αποκλείεται αυτή η συζήτηση να επεκταθεί και σε μεταγραφές.

Πηγή: sport-fm.gr