Συνεδριάζει εκτάκτως την Πέμπτη το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας και ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής έχουν ως εξής:

Η ΕΠΟ είναι κάθετη και δεν αλλάζει την ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου που έχει προγραμματιστεί για τις 11 Μαΐου. Σύμφωνα με τον κανονισμό και την προκήρυξη, τα πλέι οφ είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν μετά τον τελικό και να ολοκληρωθούν αρχές Ιουνίου.

Ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναθηναϊκός, έχουν εκφράσει και εγγράφως τις αντιρρήσεις τους και ζητούν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ πριν τον τελικό, ώστε να μην μεσολαβήσει μεγάλο διάστημα απραξίας.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, δεν δέχεται αλλαγές στο πρόγραμμα, κάτι που έχει να κάνει με την τιμωρία του Σαλπιγγίδη και το πότε θα εκτίσει την ποινή του, φοβούμενοι στον «δικέφαλο του Βορρά» ότι εξυφαίνεται σχέδιο αποδυνάμωσής του ενόψει πλέι οφ και τελικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ δέχεται (μόνο εκείνη ξέρει πώς) να τροποποιήσει τον κανονισμό, ωστόσο ζητεί από τη Σούπερ Λίγκα μια ομόφωνη απόφαση! Με τον ΠΑΟΚ να «κλωτσάει» επίμονα, αυτό φαντάζει δύσκολο. Την Πέμπτη στο Δ.Σ. πάντως, θα επιχειρηθεί να βρεθεί λύση και να παρθεί οριστική απόφαση.

Άλλο θέμα της έκτακτης συνεδρίασης της Πέμπτης, είναι η χορηγία των 26 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια που έχει συμφωνηθεί με τον ΟΠΑΠ. Στόχος, είναι να έχουν πέσει οι υπογραφές μέχρι την Παρασκευή, ωστόσο υπάρχουν ακόμη κάποια εμπόδια (κυρίως σε επίπεδο ρητρών που τίθενται από τον Οργανισμό) και για τα οποία πρέπει να συμφωνήσουν μεταξύ τους οι ΠΑΕ του συνεταιρισμού.

Τέλος, θα συζητηθεί η οικονομική ενίσχυση που έχει ζητήσει από τη Σούπερ Λίγκα η Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής.

Πηγή: Sport-fm.gr