Με τους κατόχους διαρκείας των Θυρών 12, 14, 15, 16, και 33 θα συναντηθεί αύριο στο Καραϊσκάκη ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, στην πρώτη από μια σειρά από αντίστοιχες συναντήσεις που θα έχει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας έχουν κληθεί τηλεφωνικά από τους υπεύθυνους της ΠΑΕ. Θα δώσουν το «παρών» στις 19:00 στην εξέδρα των VIP του γηπέδου περνώντας την είσοδο αφού δείξουν την κάρτα διαρκείας που έχουν.

Στην συνάντηση θα βρεθεί και ο αρχηγός της ομάδας , Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος, Γιάννης Βρέντζος και ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς.

Στις επόμενες συναντήσεις ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα συνομιλήσει με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας και τέλος με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας των VIP.

Σε αυτές τις συναντήσεις ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκαλύψει στους οπαδούς τις σκέψεις του για τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής σεζόν, τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί στην μεταγραφική περίοδο αλλά και τους στόχους τις ομάδας, αγωνιστικούς και μη για τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: Sport-fm.gr