Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει τα Γιάννενα στην βαθμολογία και το πρόγραμμα του είναι πιο ευνοϊκό από των Ηπειρωτών. Αφού το «τριφύλλι» έχει να δώσει τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με Πλατανιά, Βέροια και Πανιώνιο. Και δεδομένου πως οι αντίπαλοι του θα κλειστούν μήπως και κερδίσουν κάποιον σημαντικό πόντο, οι «πράσινοι» θα πρέπει να επιτεθούν.

Αυτό το σκέφτηκε και ο Φάμπρι ο οποίος στην προπόνηση της Τρίτης, δοκίμασε δίδυμο με Τοτσέ και Φιγκερόα στην κορυφή της επίθεσης. Διότι, αλλιώς είναι δύο στόπερ να κυνηγάνε έναν επιθετικό, αλλιώς να γεμίζει η περιοχή.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Ισπανός στην πρώτη δοκιμή για Πλατανιά, έδειξε πως σκέφτεται τους Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, Μαρίνο(δεξια), Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλο, Χουχούμη(αριστερά) στην άμυνα, Βιτόλο-Ζέκα στον άξονα με τον Πορτογάλο να είναι περισσότερο ελεύθερος, Μαυρία και Σισοκό στις πτέρυγες, δίπλα από στους Τοτσέ και Φιγκερόα σε αυτό το 4-4-2 που δοκιμάζει για πρώτη φορά από τότε που ο Φάμπρι ανέλαβε το «τριφύλλι».

Στο δεύτερο μισό, το σύστημα άλλαξε σε 4-2-3-1 με τον Καζιγιάμα να αγωνίζεται αντί για τον ένα φορ. Τι θα επιλέξει, θα φανεί περισσότερο στις προπονήσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης, αλλά και με το 4-2-3-1 να ξεκινήσει ο Φάμπρι, το 4-4-2 αρχίζει και μπαίνει στο… πετσί της ομάδας αφού λογικά, θα το χρειαστεί για να διασπάσει τις πολυπρόσωπες άμυνες.

Πηγή: Sport-fm.gr