Στις νίκες καλείται να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ με τον Πανιώνιο. Οι «πράσινοι» θέλουν να αντιστρέψουν το κλίμα μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και την ισοπαλία στην Καβάλα.

Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια και μετά και την τελευταία επίσκεψη του Νικόλα Πατέρα στην Παιανία, θα επιδιώξουν να αποδείξουν ότι οι τελευταίες εμφανίσεις ήταν μια κακή παρένθεση. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δοκίμασε διάφορα σχήματα καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, ώσπου να καταλήξει στη ενδεκάδα που θα παρατάξει το «τριφύλλι» κόντρα στους «κυανέρυθρους».

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας με κεντρικό δίδυμο τους Σαριέγκι και Μπούμσονγκ. Δεξιά θα παίξει ο Βύντρα και αριστερά ο Καντέ. Σε ρόλο ανασταλτικών μέσων θα αγωνιστών οι Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο, ενώ στα πλάγια οι Νίνης και Λέτο. Σε ρόλο δημιουργικού μέσου θα παίξει ο Λουίς Γκαρσία και μοναδικός προωθημένος ο Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Καραγκούνης, Γκοβού, Σιμάο, Μαρίνο, Ιωαννίδης, Δημούτσος και Πλεσί. Εκτός έμειναν οι Σπυρόπουλος, ο οποίος προφυλάσσεται ενόψει του ματς με την Κοπεγχάγη, Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Φερνάντες και Μαυρίας.

Πηγή: gazzetta.gr