Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές των οπαδών της Φέγενορντ, οι οποίοι τον αποκαλούν «Ολλανδό Τσάβι». Ο Ζόρντι Κλάζι, πριν ακόμα συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του έχει αποδείξει πως είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους της Ολλανδίας, κερδίζοντας επάξια θέση βασικού στην ομάδα του Ρότερνταμ. Παράλληλα, έχει κινήσει το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα, οι άνθρωποι της οποίας είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Φέγενορντ, Μάρτιν Φαν Χελ, μιλώντας για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «βιόλα», φάνηκε πρόθυμος να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή. «Η διοίκηση της Φέγενορντ είναι πρόθυμη να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Κλάζι. Δεν θα μιλήσουμε για συγκεκριμένα ποσά. Αυτό που θέλουμε αρχικά, είναι να δούμε αν υπάρχει πραγματικό ή φημολογούμενο ενδιαφέρον και αν αξίζει τον κόπο να συναντηθούμε με πιο συγκεκριμένες προτάσεις αργότερα. Εμείς από την πλευρά μας δεν βιαζόμαστε, αφού ο παίκτης μας ανήκει και δεσμεύεται με συμβόλαιο», τόνισε ο Φαν Χελ.

Στη συνέχεια ο παράγοντας της Φέγενορντ έδειξε πως σέβεται την άποψη και τις επιθυμίες του ίδιου του παίκτη. «Περιμένουμε να επιστρέψει από την εθνική για να συζητήσουμε μαζί του. Θέλουμε να δούμε τις προθέσεις του, τις φιλοδοξίες του και τα όνειρά του. Θα λάβουμε σοβαρά υπόψη μας αυτά που θα μας πει, αφού το δικό του μέλλον κρίνεται. Όποια απόφαση κι αν παρθεί, θα είναι για το καλό όλων μας», σημείωσε ο Μάρτιν Φαν Χελ.

Πηγή: sport-fm.gr