Η κλήρωση της φάσης των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε αντιμέτωπες τη Μπάγερν Μονάχου και τη Γιουβέντους. Ένα ζευγάρι που, σύμφωνα με τον Γιουπ Χάινκες, αναμένεται να προσφέρει στους φιλάθλους δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις, σύμφωνα με την εκτίμηση που έκανε, μιλώντας στο ιταλικό «Sky».

«Περιμένω δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια, από τα οποία ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος. Η Γιουβέντους είναι μια σπουδαία ομάδα, κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ιταλίας πέρσι και είναι πολύ πιθανό να το επαναλάβει και φέτος. Από πλευράς τακτικής, οι Ιταλοί είναι εξαιρετικοί, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος θα ευχαριστηθεί από αυτή τη μονομαχία. Θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια», τόνισε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου.

Όταν ζητήθηκε από τον Χάινκες να δώσει τα προγνωστικά του, ο έμπειρος τεχνικός φάνηκε διπλωμάτης. «Οι οκτώ ομάδες που έμειναν στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι εξαιρετικές. Κάθε μια έχει τις ίδιες πιθανότητες, τόσο για να προκριθεί στους ημιτελικούς, όσο και για την κατάκτηση του τροπαίου. Συνεπώς, η αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Γιουβέντους, δεν έχει φαβορί. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες στη μέση», σημείωσε ο Γιουπ Χάινκες.

Πηγή: sport-fm.gr